MAZDA CX-30 122 KS PRIME - LINE

 

OD 25.990 €!

 

DOSTUPNA ODMAH

 

Sada sa 6 godina garancije*

Gde god odlučite da vozite, u gradu ili u prirodi, Mazda CX-30 će se stopiti sa okolinom, odišući energijom spolja i udobnošću iznutra. Doživite majstorsko delo koje otelotvoruje tradicionalno Jinba Ittai jedinstvo između vozača i automobila. Intuitivna, zabavna i sa besprekornom zaštitom i podrškom. Mazda CX-30 svako putovanje pretvara u avanturu.

Ponuda uključuje: Metalik boju, automatsko zaključavanje, kožni upravljač podesiv po visini i dubini, putni računar, LED prednja svetla, zadnji parking senzori, centralno daljinsko zaključavanje, prednji i bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača, kamera za vožnju unazad, sistem nadzora mrtvih uglova (BSM) sa upozorenjem na bočni saobraćaj pozadi (RCTA), protivprovalni alarm, tempomat, audio-sistem (AM/FM/DAB+) sa 6 zvučnika i USB-C, Bluetooth povezivost, digitalni DAB+ radio, Mazdin Connect sa 10" displejom u boji, navigacioni sistem, head-up displej (projekcijski), bežični Apple Carplay i Android Auto i još mnogo toga. Sada sa 6 godina garancije*.

Sednite za upravljač

Probnu vožnju Mazde CX-60 zatražite jednostavnim klikom, a detalje o našoj posebnoj ponudi saznajte kod najbližeg ovlašćenog Mazda partnera kojeg možete potražiti niže.

Probna vožnja

KOJI JE PAKET OPREME ZA VAS?

Bez obzira na to da li želite sportsku ili udobniju i praktičniju verziju, tri paketa opreme potpuno nove Mazde CX-60 nude vam sve. Paketi opreme Exclusive-Line, Homura i Takumi pružaju vam prilagođeni izbor funkcija i opcija koji će odgovarati vašem stilu života.

KONFIGURIŠI SVOJU

Pokloni, popusti i druge pogodnosti prilikom kupovine se ne sabiraju

*Garancija na novo Mazdino vozilo traje 6 godina ili 150.000 km, šta god nastupi prvo. Preduvet za ostvarenje prava na garanciju je redovno održavanje i pregledi karoserije u obimu i intervalima koje propisuje proizvođač.