VESTI I DOGAĐAJI

na­jbolje pus­to­lov­ine počin­ju ovde

Pozivamo vas da prvi saznate novosti iz sveta Mazde na sportskim, modnim i automobilskim događajima. Primajte najnovije vesti tako što ćete se prijaviti za primanje newslettera. Uživajte u najboljim trenucima s prošlih Mazdinih događaja u našoj arhivi.
 

MAZDA CX-60 – PRVI OSVAJAČ SRPSKOG AUTOMOBILSKOG TROFEJA

Veliko finale je završeno i svi rezultati su sada zvanični – pobednik prvog izbora za Srpski automobilski trofej je „Mazda CX-60“. Nagradu stručnog žirija odneo je reno „austral“, dok je nagradu publike te generalnu pobedu ponela upravo Mazda CX-60. Kako je Mazda bila visoko plasirana na tabelama oba žirija tako je njoj i pripala pobeda u generalnom plasmanu

Saznajte više

BEOGRADSKI MAZDA SALON NA NOVOJ LOKACIJI!

Poštovani korisnici Mazda vozila,


Obaveštavamo vas da se prodajno servisni centar DIPeM u Beogradu preseljava na novu reprezentativnu lokaciju na Novom Beogradu nasuprot Airport city-ja 

SAZNAJTE VIŠE

Muzej Mazda Classic

Doživite istoriju Mazde izbliza

Freyev muzej automobila Mazda Classic u Augsburgu je prava inspiracija. Uronite u svet Mazde i proučite gotovo 50 istorijskih modela.

Istražite

re­gis­trujte se za prim­an­je nov­osti

Unesite svoje kontakt podatke da biste dobijali novosti kompanije Mazda. Redovno ćete dobijati newsletter sa najnovijim vestima i aktuelnim ponudama.