SEDIŠTA U BELOJ EKO KOŽI I CRNI DETALJI SPOLJAŠNOSTI

MAZDA CX-3 TAKUMI PLUS

OLIČEN­JE UŽITKA U VOŽNJI

Mazda CX-3 Takumi PLUS je kompaktni SUV koji privlači pažnju. Nakon poslednjeg poboljšanja našeg nagrađivanog dizajna Kodo, Mazda CX-3 Takumi PLUS se ističe očaravajućom igrom između bele eko kože i spoljnih crnih detalja. Ali naravno, nije sve u izgledu. Najvažniji aspekt nam je vaš užitak u vožnji.

KONFIGURIŠI SVOJU

SMIRENA I UDOBNA: NAŠA NOVA UNUTRAŠNJOST U BELOJ EKO KOŽI

Prelepa igra između primarno belih sedišta i smeđih aplikacija na vratima i konzoli oživljava uzbudljivu novu unutrašnjost sa nazivom White Letherette.

UNUTRAŠNJOST KOJA VAM POMAŽE FOKUSIRATI SE NA ULICU

Udobna i funkcionalna unutrašnjost Mazde CX-3 SVP 2021 osmišljena je kako bi naglasila vezu između vas i vašeg automobila. Sustav Mazda Connect postao je još bolji uz dodatak aplikacija Apple CarPlay™, Android Auto™ i CarPlay Wireless*. Ostanite povezani sa svojim bližnjima i slušajte svoju omiljenu pjesmu uz minimalno napora.

*Ovisno o paketu opreme

POVEZIVAN­JE AUTO­MOBILA I VOZ­AČA

Naš kompaktni SUV Mazda CX-3 uvek je pravljen kako bi slavio čisti užitak u vožnji. Sada Mazda CX-3 Takumi PLUS stavlja vas u središte doživljaja vožnje kao nikad pre.

PRERAĐENA BAŠ NA PRAVIM MESTIMA

18-INČNE FELNE OD ALU­MIN­IJUMSKE LE­GURE GUN­MET­AL

MAZDA CX-3 Takumi PLUS dolazi sa 18-inčnim felnama od aluminijumske legure gunmetal, čime se upotpunjuje novi izgled. Taj novi izgled je osmišljen kako bi vam srce poskočilo čak i pre nego što zakoračite u unutrašnjost.

KUĆIŠTE RET­RO­VI­ZORA U CRNOJ BOJI

Baš kao i potpuno novom crnom rešetkom hladnjaka, Mazda CX-3 Takumi PLUS se ističe i novim kućištem retrovizora u crnoj boji, kao i prelepim kontrastom u poređenju sa monohromatskim dizajnom spoljašnjosti.

POT­PUNO NOVA CRNA REŠETKA HLAD­N­JAKA

Mazda CX-3 Takumi PLUS dolazi sa novom rešetkom hladnjaka u crnoj boji, a oblikovana je nakon najnovijih poboljšanja našeg nagrađivanog dizajna Kodo. Polymetal sivoj metalik boji karoserije odgovara na nov i uzbudljiv način.

SAMI ISKUS­ITE JIN­BA IT­TAI

Doživljaj vožnje sa Mazdom po prvi put morate da otkrijete sami. Zakažite probnu vožnju kod najbližeg Mazdinog partnera i dopustite da vas oduševi.

ZAKAŽITE PROBNU VOŽNJU

OSTANITE U KONTAKTU SA MAZDOM CX-3

Otkrijte više o Mazdi CX-3. Isprobajte automobil ili prelistajte brošuru.

SEDITE ZA UPRAVLJAĆ

Doživite sami osećaj vožnje u Mazdi CX-3

PROBNA VOŽNJA