Boba i Vojin voze Mazdu

Vojin Ćetković i Boba Mićalović voze Mazdu 


Mazda Srbija je ovih dana ušla u saradnju sa cenjenim i uspešnim glumačkim parom Bobom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem. Boba i Vojin su još od ranije ljubitelji Mazde pa je tako Boba vozila Mazdu CX-30, a Vojin Mazdu CX-5. Ali, kako je Mazda ove godine predstavila svoj najveći, najsnažniji i najluksuzniji SUV Mazdu CX-60, pala je odluka da Mazda CX-60 postane novi član njihove porodice. 


'Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom jer nam je ona prvi izbor već godinama. Kada smo videli da stiže Mazda CX-60, jako nam se svideo dizajn automobila i jedva smo čekali da ga vidimo uživo. Otpočetka smo ciljali na snažniji motor jer uživamo u automobilima koji pružaju takve performanse. Kada se vozimo, osećamo se moćno i sigurno, a auto nam i veličinom savršeno odgovara jer imamo mesta za celu porodicu, čak i na dužim putovanjima.', rekli su Boba i Vojin prilikom preuzimanja automobila.


Mazdin novi model, Mazda CX-60, predstavlja sve što je Mazda ugradila u svoj DNK u poslednjih 100 godina, od izvanrednog dizajna spoljnog i unutrašnjeg prostora do najprefinjenijeg japanskog majstorstva izrade, najnovijih inovacija tehnologija usredsređenih na čoveka i vodećih svetskih pogonskih sklopova.


Glumački par je 'merkao' Mazdu CX-60 otkada su je Japanci prvi put najavili i znali su da bi to mogao da bude njihov konačan izbor jer se taj model sa svime što nudi savršeno uklapa u njihov životni stil i zadovoljava sve njihove potrebe. Boba i Vojin su se odlučili za auto pogonjen Mazdinim najsnažnijim dizel motorom sa 254 KS, pogonom na sve točkove i 8-stepenim automatskim menjačem, kao i za najopremljeniju verziju Takumi sa svim opcionim paketima. Auto je opremljen svim mogućim bezbednosnim sistemima pa glumački par može da bude siguran da će im vožnja biti sigurna i udobna dok istovremeno mogu da uživaju u Bose sound sistemu, navigaciji, projekcionom head-up displeju, adaptivnom tempomatu, pametnom ključu, sistemu personalizacije vozača koji vas prepoznaje i automatski podešava upravljač, retrovizore i klimu prema vašim preferencijama, električnom otvaranju prtljažnika i još mnogo toga. Uz Mazdine opcione pakete opreme ni jedna želja ne ostaje neispunjena. 

 

KONFIGURIŠITE SVOJU