DVE DECENIJE PREFINJENOSTI

JUBILARNO IZDANJE MAZDE6 ZA 20. GODIŠNJICU

20 GODINA STRASTI

Jubilarno izdanje Mazde6 2023 za 20. godišnjicu slavi naš najelegantniji odraz Jinba Ittai – jedinstvo između vozača i automobila. Ovo posebno izdanje vas poziva u svoju prefinjenu unutrašnjost visokokvalitetnim materijalima poput sedišta presvučenih Nappa kožom i preciznim detaljima poput tamnog prošiva na unutrašnjim panelima i centralnoj konzoli.

DETALJI EKSTERIJERA


Kako bismo odali počast modelu koji je dve decenije osvajao srca Mazdinih obožavatelja, jubilarno izdanje Mazde6 2023 za 20. godišnjicu je karakterističnog izgleda i utiska uz uzbudljive opcije felni i boja spoljašnjosti.

SPOLJAŠNJOST U RHODIUM WHITE BOJI

Besprekorno bijela Rhodium White boja savršen je primjer japanskog minimalizma i prekrasno naglašava protočne linije Mazde6 2023.

SVIJETLE FELNE OD ALUMINIJUMSKE LEGURE

Svijetle felne od aluminijumske legure na jubilarnom izdanju Mazde6 2023 za 20. godišnjicu ostavljaju elegantan utisak tokom vožnje ili parkiranja.

SPOLJAŠNJOST U ARTISAN RED BOJI

Spoljašnjost u Artisan Red boji istovremeno je mirna i uzbudljiva i savršeno odgovara profinjenoj ličnosti jubilarnog izdanja Mazde6 2023 za 20. godišnjicu.

NOVI DEKORATIVNI PANELI

Prefinjena unutrašnjost jubilarnog izdanja za 20. godišnjicu dolazi sa dekorativnim panelima od visokokvalitetnih materijala koji će svoj dobar izgled zadržati još puno godina.

TAMNI PROŠIVI

Prefinjenim detaljima poput tamnog prošiva na panelima i centralnoj konzoli u jubilarnom izdanju za 20. godišnjicu stvara se utisak elegantne unutrašnjosti.

OBLOGA OD NU KOŽE

Centralna ploča i obloga na vratima presvučene Nu kožom dodatno ističu prefinjen karakter jubilarnog izdanja za 20. godišnjicu.

ELEGANTAN, DUGOTRAJAN JASTUK SEDIŠTA

Kako bismo osigurali dugotrajni kvalitet i lepotu, sredina sedišta je obložena tkaninom Leganu sa elegantnim perforacijama. Leganu je novi materijal koji omogućuje visokokvalitetnu teksturu poput kože sa odličnom rastezljivošću.

TAMNA NAPPA KOŽA

Sedišta presvučena tamnom Nappa kožom upotpunjuju utisak visokog kvaliteta u unutrašnjosti i omogućuju udobnu vožnju u unutrašnjosti u čijem je središtu vozač.

OSTANITE POVEZANI SA MAZDOM6

Želite li da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Wagon toliko posebna.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.