MAZDA6 SEDAN

ODABERITE OPREMU

Center-Line

Mazda6 Centre-Line nudi sve funkcije opreme Prime-Line i trokraki sportski upravljač presvučen kožom, 2 USB priključka u zadnjem centralnom naslonu za ruke, električno preklopive retrovizore u obliku krila i još mnogo toga.

PRIKAZ SA SVIH STRANA

MONITOR SA PRIKAZOM OD 360°

Monitor sa prikazom od 360° pruža klasičan prikaz sa svih strana na 20,32-centimetarskom ekranu sistema Mazda Connect, ali nudi i dalekosežan pogled kako biste videli celu sliku.

OSEĆAJ ELEGANCIJE I SOFISTICIRANOSTI

UPRAVLJAČ PRESVUČEN KOŽOM

Upravljač presvučen kožom u sklopu opreme Centre-Line koji se neprimetno stapa sa sofisticiranom unutrašnjošću Mazde6 presvučen je kožom mekom na dodir.

Exclusive-Line

Luksuzni paket opreme Mazde6 Exclusive-Line ostavlja upečatljiv utisak i privlači poglede sjajnim hromiranim lajsnama na prednjem braniku. Druge posebne funkcije uključuju audiosistem Bose i LED prednja svetla.

PRETVORITE NOĆ U DAN

PRILAGODLJIVA SVETLA TOKOM VOŽNJE KRIVUDAVIM PUTEM

Dinamična prednja svetla osiguravaju još veću zaštitu i udobnost tokom vožnje noću. U zavisnosti od ugla upravljanja, ta svetla osvetljavaju krivinu baš tamo gde je najviše potrebno.

UDOBNOST ZA VAŠE RUKE

GREJANJE UPRAVLJAČA

Mazda6 sa paketom Exclusive-Line pruža pregršt funkcija za udobnost. Mislili smo čak i na vaše ruke. Grejanje upravljača će vam pomoći da uživate u potpuno opuštajućoj vožnji tokom hladnih dana.

Homura

Na osnovi bogato opremljenog paketa Excelusive-Line model Homura uključuje ekskluzivnije detalje spolja poput crnih aluminijumskih felni, crnih retrovizora u obliku krila i karakterističnog krila u boji Dark Chrome. Unutrašnjost oduševljava kožom boje crvenog burgundca (centralna obloga sedišta i bočni jastučići presvučeni kožom).

DAŠAK LUKSUZA

SEDIŠTA PRESVUČENA CRVENOM KOŽOM

Elegantna sedišta presvučena crvenom kožom sa unakrsnim prošivom daju unutrašnjosti luksuzni izgled visokog kvaliteta i dodaju dašak strasti.

VIDETI I BITI VIĐEN

CRNI RETROVIZORI U OBLIKU KRILA

Ekskluzivni crni retrovizori u obliku krila ostavljaju elegantan utisak – kao upečatljiv dizajnerski element i prefinjen dodatak boji karoserije Polymetal Siva.

Takumi

Japanski majstori (Takumi) su upotrebili elegantne detalje poput furnira od pravog drveta, unutrašnjost sa visokokvalitetnom crnom Nappa kožom (centralna obloga sedišta i bočni jastučići presvučeni kožom) i ekskluzivnim dizajnerskim elementima za vrhunski izgled i osećaj.

TAKUMI PREDNJA REŠETKA

DETALJI EKSTERIJERA

Posebno izdanje Takumi uključuje jedinstvenu i prefinjenu prednju rešetku u ekskluzivnoj boji Gunmetal sa hromiranim okvirom.

ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

DIZAJNIRANO ZA UDOBNOST I STIL

Sedite za volan i uživajte u potpunoj udobnosti u opuštajućoj unutrašnjosti, u kojoj se možete prepustiti ekskluzivnim dizajnerskim elementima sa visokokvalitetnim materijalima poput Nappa kože i drvenih obloga. Sve do zadnjeg detalja u ovoj unutrašnjosti sa fokusom na vozača odiše besprekornim kvalitetom.

20th Anniversary

Posebno izdanje Mazde za obeležavanje 20. godišnjice opremljeno je jedinstvenim, elegantnim posebnim funkcijama: Ekskluzivni elementi na ovom modelu uključuju spoljašnjost u boji Artisan Crvena (izborna opcija), visokokvalitetnu smeđu unutrašnjost sa jelenskom kožom Leganu® i delove sa Nappa kožom uz puno drugih jedinstvenih detalja.

LAK U BOJI ARTISAN CRVENA

DETALJI EKSTERIJERA

Artisan Crvena je naziv odlične i uzbudljive nijanse karoserije koja savršeno predstavlja prefinjenost izdanja Mazde6 2023 za obeležavanje 20. godišnjice.

SVETLOSMEĐA NAPPA KOŽA

ISTAKNUTI ELEMENTI UNUTRAŠNJOSTI

Svetlosmeđa Nappa koža na naslonu za glavu i jastučićima sedišta upotpunjuje visokokvalitetnu unutrašnjost i doprinosi visokom nivou udobnosti u vožnji u ovoj unutrašnjosti sa fokusom na vozača.

DODATNA OPREMA

Vaša Mazda je produžetak vašeg životnog stila, zato unutrašnjost vašeg vozila učinite ličnom. Pronađite dodatnu opremu koja najbolje odgovara vašem načinu života, od teretnih mreža i pokrivača do tepiha za sve vremenske uslove.

ISTRAŽITE DODATNU OPREMU

STVORITE JAČU VEZU SA MAZDOM6

Da li želite da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Sedan toliko posebna.