MAZDA6 HOMURA

SJAJAN NOVI PLAMEN

RASPLAMSAJTE SVOJU STRAST

Reč „Homura“ na japanskom znači „vatra“ ili „plamen“. Ovim jedinstvenim izrazom našeg nagrađivanog dizajna Kodo Mazda6 Homura izražava kontrolisan osećaj energije. U kombinaciji sa našom novom prelepom Polymetal sivom metalik bojom, crni istaknuti delovi na spoljašnosti upotpunjuju izuzetne nove detalje u unutrašnjosti kako bi rasplamsali vašu strast za vožnju.

KONFIGURIŠITE SVOJU HOMURU
CRNI RETROVIZORI

Poklopci ekskluzivnih crnih retrovizora elegantno dopunjuju karoseriju u novoj Polymetal sivoj metalik boji.

19-INČNI CRNE FELNE

Posebno izdanje 19-inčnih crnih aluminijumskih felni daje osećaj snage i živosti.

VATRA IZ­NUTRA

Jedan pogled na crveno-crnu temu unutrašnjosti jasno pokazuje koliko je brige posvećeno detaljima koji se nadograđuju na precizan dizajn proizašao iz ruku naših veštih japanskih majstora. Rezultat je osećaj superiorne udobnosti i elegancije, uz iskru strasti kao dašak prefinjenog uzbuđenja koje donosi svaka vožnja.

Crni ŠTEPOVI

Odvažni crni štepovi na centralnoj konzoli i naslonu za ruke naglašavaju utisak luksuza ručne izrade.

SEDIŠTA PRESVUČENA CRVENO-SMEĐOM KOŽOM

Nijanse tamnocrvene i meka koža pobuđuju osećaj luksuza i topline, stvarajući još dublju vezu između vas i vašeg automobila.

CRVENI ŠTEPOVI

Štepovi u živopisnoj crvenoj boji na ključnim elementima u putničkom prostoru, poput obloga vrata i instrument table, daju dašak živosti i energije.

PLOČE SA IZGLEDOM PČELINJEG SAĆA

Crne dekorativne ploče sa teksturom pčelinjeg saća su još jedan pokazatelj precizne izrade koji doprinosi celokupnoj eleganciji i prefinjenom ambijentu putničkog prostora.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDA6 HOMURA

Mazda6 Homura podiže sve na jedan potpuno novi nivo. Sa crnim detaljima spoljašnosti i crvenim kožnim sedištima, ona je savršena kombinacija sofisticiranosti, performansi i stila.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU