MAZDA6 SEDAN

DODATNA OPREMA

PERSONALIZUJTE SVOJ AUTOMOBIL

Učinite Mazdu6 zaista svojom. Na raspolaganju imate ponudu originalne Mazdine dodatne opreme: izgled spoljašnjosti, transport, sigurnost, zaštita i brojne druge funkcije. Ti dodatni mali detalji pomažu vam da personalizujete automobil i da ga učinite zaista savršenim za vaš životni stil.

KLJUČ U BOJI

Zbog Mazdinih navlaka za ključ u boji poželećete da odete na vožnju svaki put kada uzmete ključ u ruke. Navlake za ključ su dostupne u sedam boja vozila i lakirane su istim zahtevnim metodama kao i samo vozilo. Navlake mogu jednostavno da se promene, pa zašto onda za svog partnera ne biste poručili ključ u drugoj boji.

OSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Osvetljene obloge pragova dodaju još jedan sloj zaštite, dok istovremeno zažele dobrodošlicu i tako stvaraju još jaču vezu između vas i vašeg automobila.

BLATOBRANSKE ZAVESICE

Dodatna zaštita za vaš automobil od svega što se može naći na putu, uz dašak istinskog Mazdinog stila.

LUKSUZNI TEPISI

Unutrašnjosti svog automobila dodajte još jedan sloj udobnosti, stila i zaštite uz luksuzne tepihe. Sa izvezenim logotipom Mazde6, oni predstavljaju još jedan sloj zvučne izolacije kako bi vožnja bila još tiša.

ZADNJI SPOJLER

Karakteristični zadnji spojler naglašava sportske linije vaše Mazde6 Sedan koja se time još više izdvaja od ostalih.

RASVETA NA VRATIMA

LED reflektori osvetljavaju tlo blještavim Mazdinim logotipom pri otvaranju vozačevih i suvozačevih vrata kako biste stigli sa stilom i zaobišli barice.

KUKA ZA VUČU

Onda kada vam treba više prostora ili kada treba da vučete kamp-kućicu, čamac ili prikolicu za konja.

STVORITE JAČU VEZU SA MAZDOM6

Želite li da otkrijete više? Evo nekoliko načina na koje možete još bolje da shvatite zbog čega je Mazda6 Sedan toliko posebna.