VIŠI NIVO LEPOTE

MAZDA2 2022 HOMURA

SJAJAN NOVI PLAMEN

Reč „Homura“ na japanskom znači „vatra“. Mazda2 2022 Homura dolazi sa modernim novim dizajnerskim detaljima koji ostavljaju upečatljiv utisak. 16-inčne crne felne od aluminijumske legure i crna kućišta retrovizora ističu se spolja, dok crna sedišta sa elegantnim crvenim štepom oduzimaju dah u unutrašnjosti.

ZATRAŽITE PONUDU

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU

MAZDA2 2022 HOMURA

DIZAJNIRANO ZA UDOBNOST

Osmišljene za udobnost, jednostavnost i pristupačnost, funkcije poput „pametnog“ ključa, kamere za vožnju unazad, sistema pomoći za zadržavanje vozila u voznom traci koje uključuju opciju upozorenja na napuštanje vozne trake i zatamnjena stakla doprinose još većem osećaju opuštenosti i poverenja u svakom obliku. 

VATRA IZ­NUTRA

Jedan pogled na crvene štepove i crnu temu unutrašnjosti jasno pokazuje koliko je brige posvećeno detaljima koji se nadograđuju na precizan dizajn proizašao iz ruku naših veštih japanskih majstora. Rezultat je osećaj superiorne udobnosti i elegancije, uz iskru strasti kao dašak prefinjenog uzbuđenja koje donosi svaka vožnja.

VATRA SPOLJA

Već od prvog pogleda, Mazda2 2022 Homura ostavlja upečatljiv utisak. Raspon neverovatnih boja spoljašnjosti upotpunjen je rasponom ekskluzivnih vrhunskih dizajnerskih detalja, ostavljajući upečatljiv utisak gde god pošli.

 

CRNO KUĆIŠTE RETROVIZORA

Elegantna i uglađena nova crna kućišta retrovizora upotpunjuju jezik dizajna KODO i nadopunjuju poseban izgled.

 

16-INČNE CRNE FELNE OD ALUMINIJUMSKE LEGURE

Sportske 16-inčne crne felne od aluminijumske legure ostavljaju utisak sveprisutne snage i vitalnosti, kao da iskre lete.

 

 

CRNA ANTENA U OBLIKU AJKULINOG PERAJA

Još više ističući lepotu dizajna KODO, crna antena u obliku ajkulinog peraja u stil Mazde2 2022 Homura udiše život i dinamiku pokreta.

NAJBOLJE OD OBA SVETA

Ispod poklopca, naši najnoviji motori Skyactiv i motori blagog hibrida održavaju nivo visokih performansi uz poboljšanu efikasnost potrošnje goriva, pružajući sportski, ali i ekonomičniji i održiviji doživljaj vožnje.

OSTANITE POVEZANI SA MAZDOM2 2022

Saznajte više o Mazd2 2022. Isprobajte automobil sami u probnoj vožnji ili potražite više informacija u našim brošurama