UNESITE SVOJ KARAKTER

DODATNA OPREMA ZA MAZDU MX-5 2024

konfigurišite svoju mazdu

PERSONALIZUJTE SVOJ AUTOMOBIL

Mazdina dodatna oprema omogućuje stil, udobnost, kvalitet i zadovoljstvo kako bi vožnja Mazdom bila još bolja. Osmišljena kako bi savršeno odgovarala vašoj Mazdi MX-5 iznutra i spolja, to je jedina dodatna oprema koja je izrađena prema istim standardima kvaliteta kao i vaša Mazda.

AERODINAMIČNI PAKET

Privlačiće poglede. Sportski aerodinamični paket za vašu Mazdu MX-5 savršeno upotpunjuje izražajni dizajn Kodo: Duša pokreta. Prednje, zadnje i bočne obloge pragova aerodinamičnih delova i sportski zadnji spojler iz aerodinamičnog paketa čine vašu Mazdu MX-5 privlačnu iz svih uglova.

SPORTSKI IZDUV ZVUKA BASTUCK

Muzika za vaše uši. Spustite krov, ugasite radio i samo slušajte divan zvuk sportskog izduva! Ta kombinacija zadnjeg dela od nerđajućeg čelika i predprigušivača izmamiće vam osmeh na lice tokom svake vožnje.

ALUMINIJUMSKE PAPUČICE

Kokpitu svoje Mazde MX-5 dajte sportskiji štih. Obožavaćete performanse i osećaj ovih visokokvalitetnih aluminijumskih papučica.

CERADA ZA VOZILO NA OTVORENOM

Zaštitite svoj roadster kad je parkiran napolju. Stanite na kraj struganju leda i ptičjeg izmeta. Ova praktična cerada za vozila na otvorenom dostupna je kao cerada za ceo automobil ili polucerada samo za krov i prozore.

KADICA PRTLJAŽNIKA

Ova izdržljiva kadica prtljažnika je posebno osmišljena kako bi savršeno odgovarala Mazdi MX-5, a na sebi ima i logotip modela MX-5. Podignut rub sprečava izlivanje vode i tečnosti na tepih prtljažnika i tako štiti vašu bebicu od svakodnevnog trošenja i habanja.

PODNI PRAGOVI

Zaštitite pragove vrata od ogrebotina i mrlja i istaknite izgled svoje Mazde MX-5 uz ove elegantne podne pragove sa logotipom MX-5.

ISTRAŽITE VIŠE O MAZDI MX-5 ROADSTER

Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće cene informativnog karaktera sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda distributera.