UZBUĐENJE KOJE NIKADA NE PRESTAJE

MAZDA MX-5 RF 2021

ELEGANTNI IZ­GLED, UZ­BUDLJIV OSEĆAJ

Mazda MX-5 je legendarni roadster, opet u svežem izdanju sa uzbudljivim novim dodacima. Kao savršen izraz sportske elegancije i dizajna u čijem je središtu vozač, Mazda MX-5 RF postaje deo vas – stvarajući jedinstvo između vozača i automobila tako da nikada nećete prestati da budete gladni za njom.

KONFIGURIŠITE SVOJU MAZDU
JINBA ITTAI – DINAMIČNA VEZA

U Mazdi se Jinba Ittai odnosi na jedinstvo između vozača i automobila koje proizlazi iz dizajna u čijem je središtu vozač i odzivnog upravljanja, čime dobijate osećaj da je automobil deo vas.

DOŽIVITE DIZAJN KODO: DUŠA POKRETA

Pristup našeg dizajna Kodo: Duša pokreta obuhvata duh pokreta i podstiče vas da sednete za upravljač automobila sa prelepim proporcijama, gracioznim linijama i dramatičnim konturama.

PREDSTAVLJAMO: DEEP CRYSTAL PLAVA MICA

Jasna, živopisna i odvažna: nova Deep Crystal plava Mica boja naglašava elegantni oblik Mazde MX-5. Ali nemojte nam verovati samo na reč: upotrebite naš konfigurator kako biste uporedili različite boje i odlučite sami.

17-INČNE FELNE

Elegantne felne naglašavaju energični duh i savršeno uravnotežene proporcije.
 
 

TVRDI KROV

13 sekundi zabave: potpuno automatski tvrdi krov koji se brzo otvara pruža dodatnu termalnu i zvučnu izolaciju za užitak tokom cele godine.

ELEGANTNA LED SVETLA

Privlačna LED svetla doprinose svežem, modernom izgledu i omogućuju odličnu vidljivost.

ZAKORAČITE U UNUTRAŠNJOST MAZ­DE MX-5 RF

Zakoračite u unutrašnjost i istražite je: kliknite i prevucite za prikaz unutrašnjosti od 360°.

POTPUNO NOVA BOJA NAPA KOŽE: BELA

Glatka sedišta od bele kože naglašavaju osećaj kvaliteta u otvorenom, prostranom putničkom prostoru.

KAPACITET PRTLJAŽNIKA

Prtljažnik od 127 litara čini ovaj sportski roadster još praktičnijim.

KOKPIT U ČIJEM JE SREDIŠTU VOZAČ

Izrađen da bude udoban: Sve je nadohvat ruke kako bi se sprečio umor, a ometanja svela na minimum.

POVEZIVOST

BEŽIČNI APPLE CARPLAY™ I ANDROID AUTO™

Korisnici Android uređaja ili iPhone-a mogu da pristupe svojoj muzici, mapama i drugim aplikacijama putem glasovnih komandi ili našeg multimedijskog komandera. Korisnici iPhone-a mogu čak i bežično da se povežu sa sistemom.
 

OSETITE MUZIKU

AUDIO SISTEM BOSE

U saradnji sa Bose-om iskusni inženjeri zvuka stvorili su sistem koji se prilagođava jedinstvenoj akustici Mazde MX-5 RF. Audio sistem Bose omogućuje bogat i sveobuhvatan audio doživljaj koji vas stavlja u središte muzike. 

VRHUNSKI DOŽIV­LJAJ VOŽ­NJE

AMORTIZERI BILSTEIN

Amortizeri Bilstein dovode Mazdu MX-5 na viši nivo uz bolje upravljanje, osećaj kao da ste u trkačkom automobilu i sportski izgled spuštenog podvozja – sve to bez žrtvovanja udobnosti vozača.

TEHNOLOGIJA SKYACTIV

Naši snažni motori Skyactiv su dinamičniji od svih dosad i omogućuju odlične performanse, efikasnu potrošnju goriva i zadovoljavaju stroge zahteve u vezi sa emisijama.

I-ACTIVSENSE

Naše napredne sigurnosne tehnologije i-ACTIVSENSE daju vam unutrašnji mir zajedno sa niz inovativnih funkcija poput inteligentnog sistema pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji i upozorenja na napuštanje kolovozne trake. Sve vam to omogućuje da se opustite i u potpunosti uživate u vožnji.

VOLE JE OBOŽAVATELJI I STRUČNJACI

Tokom svoje 31-godišnje vladavine u kategoriji roadstera, Mazda MX-5 RF 2021 je osvojila bezbroj nagrada – i osvaja ih i dalje. U 2021. godini i u budućnosti, Mazda MX-5 postaje sve bolja i bolja. Vozače širom sveta ushićuje svojim fokusom na „manju težinu, veću snagu“ u kombinaciji sa dizajnom Kodo i iznenađujućom udobnošću.

OSTANITE U KONTAKTU UZ POMOĆ MAZDE MX-5 RF

Mazda MX-5 RF 2021 nudi zaista puno toga: Sledite linkove u nastavku kako biste saznali više, istražili mnoge opcije ili, još bolje, zakazali probnu vožnju i razgovarali sa lokalnim Mazda zastupnikom.

PREUZMITE BROŠURU

Pogledajte koliko je prelep iz još više uglova, a pojedinosti pronađite ovde.

ZATRAŽITE BROŠURU