MAZDA CX-3

ODABERITE OPREMU

CHALLENGE

Od 18.990 €1


Čim pomoću tastera pokrenete motor, Mazda CX-3 počinje da otkriva sve čari svoje udobnosti. Automatski klima-uređaj, električni podizači prozora i sistem MZD Connect sa velikim centralnim displejem i HMI komanderom za povezivanje mobilnog uređaja sa vozilom učiniće boravak u automobilu prijatnim još pre nego što krenete, dok najveći motor u klasi zapremine dva litra garantuje zabavu i uzbuđenje u vožnji.

NAPREDNI INTELIGENTNI SISTEM POMOĆI PRI KOČENJU U GRADU

Mazdin napredni inteligentni sistem pomoći pri kočenju u gradskoj vožnji (SCBS) čak i gradsku saobraćajnu gužvu čini opuštenijom. Vozite sa poverenjem, znajući da sistem svodi rizik sudara pri malim brzinama na minimum, a upravo su to najčešće nezgode u gradskom saobraćaju.

BOLJA VOŽNJA

G-VECTORING CONTROL

G-Vectoring Control poboljšava odzivnost i stabilnost vozila u skladu sa vašim namerama radi poboljšanog prianjanja u krivinama. Uz GVC, Mazda je preduzela još jedan korak prema postizanju savršenog doživljaja vožnje „Jinba Ittai“, „fuziji“ između vozača i vozila.

TAKUMI

Od 19.690 €1
Od sportskih 18-inčnih aluminijumskih felni i zatamnjenih zadnjih stakala, preko senzora za kišu i svetlo, automatski preklopivih retrovizora i zadnjih parking senzora, pa sve do grejanih prednjih sedišta, paket Takumi će vam pružiti dodatnu udobnost u vizuelno atraktivnom izdanju.

SISTEM MZD CONNECT

INOVATIVAN SISTEM POVEZIVANJA

Zahvaljujući sistemu MZD Connect putem multimedijalnog komandera ili 17,8-inčnog displeja osetljivog na dodir u boji imate potpun pristup sistemu za komunikaciju i zabavu čak i tokom vožnje. Na taj način ste tokom vožnje uvek povezani sa spoljnim svetom.

AUTOMATSKA KONTROLA KLIME

SAVRŠENA UDOBNOST TOKOM VOŽNJE

Sistem koji se jednostavno koristi automatski podešava klima-uređaj na željenu temperaturu. Bez obzira na vremenske uslove, vozači i putnici uživaju u udobnoj i opuštenoj vožnji.

ATTRACTION

Od 20.890 €1
Uz LED prednja i zadnja svetla, LED prednja svetla za maglu i sistem nadzora mrtvih uglova sa upozorenjem na bočni saobraćaj iza vozila, paket Attraction pružiće vam dodatnu dozu sigurnosti čak i kada uslovi na putu nisu više idealni

JAČE OSVJETLJENJE I VEĆA SIGURNOST

LED PREDNJA SVETLA

LED prednja svetla nisu samo jača, već i bolje osvetljavaju put. Najbolji deo opreme za Mazdu CX-3 u paketu opreme Attraction su i LED svetla za maglu i LED dnevna svetla.

GREJANA PREDNJA SEDIŠTA

UDOBNOST ZIMI

Sistem za grejanje prednjih sedišta vozača i putnika nudi tri postavke za temperaturu i na taj način omogućuje udobnu vožnju čak i tokom hladnih zimskih dana.

TAKUMI PLUS

Od 21.390 €1
Posebna do poslednjeg detalja. Mazdu CX-3 sa paketom Takumi Plus je lako prepoznati spolja po crno lakiranim kućištima retrovizora, dok u unutrašnjosti nudi uistinu jedinstvene presvlake sedišta u kombinaciji bele i svetlo smeđe eko-kože. Ko kaže da kompaktni SUV ne može da odiše luksuzom?

REVOLUTION

Od 21.490€1
Ekskluzivnost vlada i najsitnijim detaljima kako biste još više uživali u svakodnevnom korišćenju vaše Mazde CX-3. Na primer, pametni ključ više ne morate da vadite iz džepa ili torbice da biste otključali vozilo, head-up displej prikazuje najvažnije informacije tačno ispred vaših očiju, dok prednji i zadnji parking senzori olakšavaju parkiranje i manevrisanje na uskom prostoru.

OSTANITE U KONTAKTU POMOĆU MAZDE CX-3

Otkrijte više o Mazdi CX-3. Isprobajte automobil ili pročitajte naše brošure.

SEDITE ZA UPRAVLJAČ

Doživite sami osećaj vožnje u Mazdi CX-3.

PROBNA VOŽNJA

1Prikazana vozila možda nisu ista kao modeli namenjeni tržištu Srbije. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu da se razlikuju od stvarnog modela i vozila mogu biti opremljena opcionom ili dodatnom opremom koja se dodatno naplaćuje.

Sve prikazane cene su neobavezujuće preporučene cene od strane Mazde u Srbiji sa uključenim PDV-om (20%). Tačnu cenu konkretnog modela zatražite od ovlašćenog Mazda partnera.