DODAJTE SVOJ LIČNI POTPIS

MAZDA3

MAZDA3 STVORENA ZA VAS

Vožnja u Mazdi3 postaće još zabavnija uz originalnu Mazdinu dodatnu opremu koja naglašava individualnost i stil, udobnost i funkcionalnost. Oprema je visokog kvaliteta, baš kao i automobil.

ZADNJI SPOJLER

Suptilan, ali elegantan detalj omogućuje vam taj dodatni dašak ličnog stila na vašoj Mazdi3 Sedan.

BEŽIČNI PUNJAČ

Bez kabla i bez brige – napunite svoj mobilni telefon dok ste u pokretu pomoću integrisane police za bežično punjenje. (Za mobilne telefone koji podržavaju Qi bežično punjenje)

PROSVETLJENE OBLOGE PRAGOVA

Obloge od nerđajućeg čelika sa logotipom Mazda3 sa pozadinskim osvetljenjem pružaju dodatnu zaštitu uz dašak elegancije.

LUKSUZNI TEPISI

Izvezeni rubovi i metalni logotip Mazda3 savršeno upotpunjuju elegantan putnički prostor i dodaju još jedan sloj apsorpcije buke kako bi vožnja bila još tiša.

LED OSVETLJENJE NA VRATIMA

Na odredište stižete sa stilom uz LED osvetljenje na vratima koje automatski projektuje Mazdin logotip na tlo i osvetljava vam put kad izlazite iz automobila.

ALUMINIJUMSKE FELNE

Naš izbor prelepo dizajniranih aluminijumskih felni su jednostavan, ali i efikasan način da na Mazdu3 Sedan stavite svoj lični pečat.

DODATNE INFORMACIJE

Da li je istaknuta dodatna oprema zagolicala vašu maštu? Saznajte više o opcijama konfiguracije Mazde samo jednim klikom. Pronaći ćete sve potrebne informacije, od kataloga digitalne opreme do lokatora distributera.