Auto MG Commerce

Niš

Čamurlijski put bb
18000 Niš

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 09.00-17.00 07.30-15.30
Utorak 09.00-17.00 07.30-15.30
Sreda 09.00-17.00 07.30-15.30
Cetvrtak 09.00-17.00 07.30-15.30
Petak 09.00-17.00 07.30-15.30
Subota 09.00-17.00 07.30-15.30
CX-5

Vrhunska evolucija dizajna i fina izrada

 

Izgled potpuno nove Mazda CX-5, zahvaljujući dizajnu Kodo prožimaju lepota i energija. Od prednjeg pa do zadnjeg dela, stvoren je uzbudljiv utisak okretnosti, brzine i moćne energije koja grabi prema napred. Da bi naglasila smele i elegantne obline SUV-a, Mazda je razvila Soul crvenu Crystal boju pomoću jedinstvene tehnologije lakiranja Takumi Nuri i stvorila toliko duboku i živu boju da je morate videti da biste je doživeli

 

Visokokvalitetna kabina u čijem je središtu čovek na sve putnike ostavlja utisak otvorenosti, integrisanosti i udobnosti svojstvene poslovnoj klasi. Vešta izrada prisutna je svuda. Prostrana luksuzna unutrašnjost oblikovana je oko vozača sa ergonomskim komandama i novim upravljačem. To je mesto u koje možete potpuno utonuti, pruža izuzetnu udobnost i daje osećaj sveobuhvatne kontrole. Putnici će se odmah opustiti na dubokim zadnjim grejanim sedištima čiji se nasloni mogu spustiti za potrebe dugih putovanja. Svako će uživati u novom audio sistemu Bose® sa 10 zvučnika* i sistemu MZD Connect, naprednom sistemu za informisanje i zabavu.

 

** od paketa Revolution

  • Konstruirana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

   Konstruisana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

    

   Uvek počinjemo sa vama i najprirodnijim položajem za sedište, papučice, komande i upravljač. Kada se osećate udobno, pojačava se užitak u vožnji Jinba Ittai.

    

   Putnicima će se vožnja svideti koliko i vama. Zahvaljujući poboljšanoj aerodinamici i izolaciji buke, vašoj porodici i prijateljima će biti udobno i osećaće se opušteno pozadi kao i vi za upravljačem.

   Konstruisana oko vas radi bolje i sigurnije vožnje

  • Istaknite ljepotu Soul crvenom Crystal bojom

   Istaknite lepotu Soul crvenom Crystal bojom

    

   Soul crvena Crystal je nova boja kojom se naglašavaju prelepi oblici i teksture dizajna KODO potpuno nove Mazde CX-5. Soul crvena Crystal se razvila iz naše prepoznatljive Soul crvene i živost, dubinu i sjaj karoserije čini intenzivnijom dok se preliva iz svetla u senku. Nanosi se u tri sloja našom tehnologijom Takumi Nuri.

   Istaknite lepotu Soul crvenom Crystal bojom

  • Grijana stražnja sjedala s naslonima koji se mogu spustiti

   Grejana zadnja sedišta sa naslonima koji se mogu spustiti

   Putnici na zadnjim sedištima nikada neće imati potrebu da budu napred. Nova sedišta su potpuno izmenjena, dublja su i bolje se obavijaju oko vas kako bi ponudila izuzetnu udobnost. Na dugim putovanjima naslone možete spustiti i opustiti se. (Samo uz Revolution Top).

   Grejana zadnja sedišta sa naslonima koji se mogu spustiti

  • Sportski aluminijski naplatci

   Sportske aluminijumske felne

   Potpuno nova Mazda CX-5 ima niski elegantni oblik i dobre proporcije, a sportski i sofisticirani izgled naglašavaju 19-inčne metalik sive aluminijumske felne*. Pogledajte ponudu aluminijumskih felni za Mazdu CX-5. (dodatna oprema koja se naplaćuje)

   Sportske aluminijumske felne

  • Sustav MZD Connect

   Sistem MZD Connect

    

   Pomoću sistema MZD Connect  možete se lako povezati sa svojim svetom i istovremeno uživati u vožnji, osnažujući osećaj Jinba Ittai; osećaj jedinstva sa potpuno novom Mazdom CX-5.

   Upotrebite lako dostupni 7-inčni displej osetljiv na dodir u boji, glasovne komande ili HMI komander kada su vam potrebne navigacija i komunikacija. Spojite se sa svojim telefonom i budite u toku putem društvenih mreža.

   Sistem MZD Connect

  Automobil i vozač u savršenom skladu

  Kada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. Poput konja i njegovog jahača – nešto što nazivamo „Jinba Ittai”. Verujemo da vožnja postaje zabavna kada se postigne jedinstvo. Činimo to na nama svojstven način, jer su naši automobili mnogo više od sredstava za vožnju od tačke A do tačke B. Lepota stvorena oduzimanjem. To je istinska i intuitivna veza, spona koja se ne može opisati rečima. Zajedno smo jači. Nikad ne vozimo sami. Drive together.

  KODO Design Evolution

  KODO Design Evolution


   

  Čvrsto verujemo u japansko načelo „manje je više” pa je cilj potpuno novog CX-5 bio da se stvori jednostavan, a ipak elegantan oblik. U prefinjenoj mišićavoj karoseriji automobila naglašava se naš najsofisticiraniji dizajn dosad – karoserija preuzima kontrolu u jednom pokretu, od prednjeg do zadnjeg dela, i ostavlja trajni utisak brzine. Rezultat je automobil u kojem se funkcija i čvrstoća terenca kombinuju sa onim što mi smatramo živim umetničkim delom.

  Prikazani modeli, boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od modela namenjenih srpskom tržištu.
  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login