Auto MG Commerce

Niš

Čamurlijski put bb
18000 Niš

Radno vreme

Prodaja Servis
Nedelja - -
Ponedeljak 09.00-17.00 07.30-15.30
Utorak 09.00-17.00 07.30-15.30
Sreda 09.00-17.00 07.30-15.30
Cetvrtak 09.00-17.00 07.30-15.30
Petak 09.00-17.00 07.30-15.30
Subota 09.00-17.00 07.30-15.30
KODO dizajn

“Conventional car designers look to the worlds of fashion and style.

Čisti užitak u vožnji

 

Elegantan i srčan, dizajn KODO – duša pokreta istinski je odraz filozofije Jinba Ittai, jedinstva konja i jahača. Opčinjeni elegancijom i usredotočeni na stvaranje neraskidive veze između vozača i automobila, naši dizajneri su neumorno radili kako bi stvorili filozofiju dizajna koja otelovljuje dinamičnu lepotu življenja. Ona se može osetiti i u automobilu i izvan njega, jer prenosi energiju pokreta na one koji je vide i stvara neodoljivu želju za vožnjom.

Soul crvena Crystal Umetnost boje


Mislimo da je boja jedan od ključnih elemenata oblika, a našu najnoviju nijansu Soul crvenu Crystal smo proizveli da bismo unapredili lepotu naših automobila. Smatramo automobile umetnošću i želimo pokrenuti kupce i pre nego što oni pokrenu motore. Ta ambicija nas je nadahnula da stvorimo boju izuzetne dubine i refleksivnosti koje još dodatno naglašava igra između svetlosti i oblika. Upravo zbog zahtevnosti ovog postupka iznova smo osmislili način na koji treba da lakiramo automobile.

Galerija Jedinstven spoj lepote i tehnike

MAJSTORI LAKIRERI

Majstori za lakiranje neumorno rade da bi postigli savršenstvo boje; pomičući mogućnost boje do krajnjih granica, oni postižu onu prepoznatljivu dubinu i sjaj kojima sa Mazda odlikuje.

Alat majstora za lakiranje je pištolj za prskanje.

Soul crvena je prepoznatljiva Mazdina boja karoserije.

JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA LAKIRANJA

 

Mazdin izvanredan kvalitet lakiranja udahnjuje život KODO dizajnu, ističući lepotu svake pojedine linije. Mazda je predana inovativnoj tehnologiji lakiranja, pa je zato razvila jedinstveni ekološki sistem troslojne mokre boje na bazi rastvora (eng. Solvent Borne Three Layer Wet Paint System) i sistem lakiranja vodenom tehnologijom (eng. Aqua-tech Paint System). Mazdinim ekskluzivnim pristupom naprednoj tehnologiji lakiranja – TAKUMINURI – uravnotežuju se dubina i sjaj Mazdinih prepoznatljivih boja karoserije.

DIZAJN U ČIJEM JE SREDIŠTU ČOVEK

Mazda. DRIVE TOGETHER

ZA MAKSIMALNU UDOBNOST

 

Vrlo dobro razumemo fizičko ponašanje, zato je naš pristup unutrašnjem dizajnu usmeren na jedno: povezivanje vozača sa njegovim automobilom. Naš razvojni proces je zajednički trud inženjera i dizajnera iz nekoliko različitih odeljenja u cilju stvaranja optimalnog položaja za vožnju. Ovaj pristup dizajnu u čijem je središtu čovek omogućuje maksimalnu kontrolu, potpunu sigurnost i vrhunski užitak u vožnji. Stvaranjem vozila u čijem je središtu vozač i prilagođavanjem svih tehnologija tom vozaču postižemo potpuni sklad vozača i automobila: Jinba Itai.

NAGRADE

PREPOZNAT I NAGRAĐEN INOVATIVNI DIZAJN

 

Sve što radimo u kompaniji Mazda je smelo, genijalno i zabavno. Zbog toga smo osvojili mnoga priznanja i primili više od 350 nagrada za dizajn i celokupnu inovaciju. Od nagrade Red Dot za dizajn do nagrade What Car? za automobil godine, naša postignuća su priznanje i dokaz da je naša filozofija dizajna uspešna u nepobedivoj kombinaciji estetike, ekonomičnosti i voznih performansi.

Art in Motion

Čvrsto verujemo u japansko načelo „manje je više” pa je cilj potpuno novog CX-5 bio stvoriti jednostavan, a ipak elegantan oblik. U profinjenoj mišićavoj karoseriji automobila naglašava se naš najsofisticiraniji dizajn dosad – karoserija preuzima kontrolu u jednom pokretu, od prednjeg do stražnjeg dijela, i ostavlja trajni dojam brzine. Rezultat je automobil u kojem se funkcija i čvrstoća terenca kombiniraju s onim što mi smatramo živim umjetničkim djelom.

car
car

upquoteKada vozite Mazdu, nikada ne vozite sami. Automobil i vozač u savršenom skladu. downquote

Norio Terauchi

DRIVE TOGETHER

Doživite snagu filozofije „Jinba Ittai” na sopstvenoj koži. Proverite ponudu modela, potražite Mazda partnera ili rezervišite probnu vožnju..

Jedinstvo automobila i vozača

Drive Together

Jedinstvo automobila i vozača

Saznajte više

Tehnologija

Performanse bez kompromisa

Saznajte više
Konfigurirajte svoju idealnu Mazdu

Konfigurator

Konfigurišite svoju idealnu Mazdu

Saznajte više
Probudite vozača u sebi

Mazda MX-5 RF

Probudite vozača u sebi

Saznajte više

Prikazani modeli, boje i određeni elementi unutrašnje i spoljašnje opreme mogu se razlikovati od modela namenjenih srpskom tržištu.

Login